VLCI V HLAVĚ

VLCI V HLAVĚ

Anotace: titulní báseň sbírky "Vlci v hlavě"

VLCI V HLAVĚ

Do stran se rozběhnou
ti věčně žraví,
kdo jim v tom zabrání?
natáhni ruku
a chyť se mé hlavy,
slyšíš to vytí?
cítíš to kousání?
Jak švihnutí bičem,
jak rány holí,
jak střelba do lidí,
chci zběsile křičet
jak strašně to bolí,
nikdo je nevidí!
Jsou zavřeni v hlavě,
napořád!

Pojď ke mně,prosím,
jen jednou,naposledy,
ukrást pár pocitů,
co tam ještě zbyly,
být milován,mít rád,
jenom pro tu chvíli,
jen jednou,jedinkrát
moci vlky pokousat
v jejich vlastní sluji,
pak odejdu a půjdu spát,
a to nežertuji,
-budeš-li si přát-
pro Tebe,
usnu napořád!!
Autor Houda, 09.03.2010
Přečteno 443x
Tipy 29
Poslední tipující: jitka.svobodova, Divoženka1, TetaKazi, hostmen, greapy, Zefi, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá.

09.03.2010 17:50:00 | Psavec

xoxoxo-ale bejvaj :-(((...a to je potom mazec...

09.03.2010 11:19:00 | Houda

vlci v hlavě by neměli být...ST!!!

09.03.2010 11:15:00 | xoxoxo

Dobrá

09.03.2010 10:09:00 | Skalsky Pavel

Líbí..

09.03.2010 09:53:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí