A co s tím ?

A co s tím ?

Anotace: Ať děláš, co děláš...

Do poškrábané něhy zavinu opatrně touhu,
to abych vyhnul se dalšímu zklamání,
pak zamávám všem láskám a schoulím se v rohu,
kde vzdorovat tiše chci tvému volání.

Vibracemi vzdálených slov se svět kolem tříští,
co bylo včera, dnes ve střepech znovu ožívá,
proč ?, když přijít už nemá nikdy žádné příští,
když prokleta je láska a do kaluže vosku zalita.

Jak proplétá se proužek dýmu vytrvale tmou,
tak i mé dlaně nocí slepě tápají,
nalézt snad touží siluletu tvou –
jak žhavé plotny sálají …
Autor Ladaro, 09.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, Květka Š., Psavec, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Divoženka1, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

méně frází a více upřímnosti a budeš dobrý.

10.03.2010 09:14:00 | mademoiselle secret

Před láskou a touhou se nedá utéct...

09.03.2010 16:32:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí