Žena

Žena

Anotace: ...

Pro vlastní slzy asi nevidíš,
jak úžasná jsi žena...
Proč sama sobě stavíš mříž?
Ke svým úspěchům jsi němá.

Proč samu sebe šatíš lží,
o tom jak málo zvládáš?
Nelze mi býti šťastnější
všecko,co chci,mi dáváš.

Bez Tebe dlaně prázdné mám,
jsem ořech bez skořápky,
nahý a sám si připadám,
v myšlenkách volám Tě zpátky.

Jsi moje ulita bezpečí,
můj přístav naděje,
pro mě jistota největší
lék,co bolístky zceluje.

S Tebou mám pocit nezdolné síly,
že všecko překonám,
plnými doušky upíjím chvíli,
kdy zůstávám s Tebou sám.

Když váhavý stín vstoupil do světla,
tehdy se zrodila žena,
jak oceán ze sebe vydala,
jsi poklady, zdvihla jsi ze dna
mé rozechvělé srdce...
Autor Akrij8, 10.03.2010
Přečteno 438x
Tipy 14
Poslední tipující: Ariella13, WhiteSkull, Pevya, deuxEm, hostmen, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelné verše, četla jsem je několikrát za sebou. ST.

12.03.2010 23:42:00 | Pevya

Tedy-ta je KRÁSNÁ!!!Spojení nahý,ořech,skořápka.St.Paráda.

10.03.2010 13:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí