Knot svíce

Knot svíce

Anotace: Láska bolí...

Tolik sem tě milovala,
všechno bych za tvou zpětnou lásku dala.
Tak se musím ptát:
"Proč mě nechceš?Proč mě nemáš rád?"
Hlavu lehce pootočíš,svě oči radší sklopíš
a vysvětlíš:
"Miloval sem tě ještě více,
ale tys mé city udusila,
jako knot nějaké svíce."
Autor Mollie, 11.03.2010
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí