POHLEDY

POHLEDY

Anotace: věnováno Janě,ze sbírky "Vlci v hlavě"

POHLEDY (napsáno pro Janu)

A vždycky vím,jak se na mne díváš,
když jdu spát, když piju ranní kávu,
jak do stran nakláníš svou hlavu,
tak měkce a mile,
a to mám rád, když kradeš tajně chvíle
smět se na mě podívat!!

A když dřímám na tvém loži,
častokrát, tuším jak se na mne díváš,
jak na smilování bóží, a to mám rád,
citit tvůj pohled, jak na mé tváři hoří!!

A když chladnou naše říčný těla,
vnímám skrz tmu, jak na mě hledíš,
jak na anděla hledí lačně oči do kostela,
a to mám tak rád,
tak takhle na mne ještě žádná nehleděla!!

A snads to ani nevěděla,
že ti v očích přitom tvoje srdce tančí,
jako žhavý rubín vrytý do popela!!
Autor Houda, 12.03.2010
Přečteno 320x
Tipy 13
Poslední tipující: malá slečna, zenge, labuť, Psavec, ilona, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, pamp_elka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st nejen vlkům v hlavě...

12.03.2010 16:04:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí