Milujem'

Milujem'

Anotace: ....je to tak...

Sneseme jim s radostí
kousky letních červánků
a v podvědomí milujem,
když vetřou se nám do spánku.

A létáme, když v dopisech
ke zlatu nás rovnají.
Do deníčků jejich jména
kreslíme si potají.

A k jejich vůli spadli bychom
dobrovolně ze skály,
ikdyž víme, že to skončí
než bychom se nadáli.

Pak s žalem v oku sledujem
černočernou oblohu,
když v jejich očích spatříme:
"Promiň, dál už nemohu!"
Autor Sana.sorrow, 12.03.2010
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: Azure angel, ilona, malá slečna, CULIKATÁ, ir.is
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy mívám podobné pocity...

27.03.2011 19:38:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí