Postelová víla

Postelová víla

Anotace: Období láskyplných básniček...

Je ráno – odcházíš.
Sluneční paprsky se líně probudily,
přes žaluzie mi unavenou tvář pohladily.
Jsem vzhůru a ztracená v hedvábí bílém,
doufám, že postel nestlaná bude večer tvým cílem.
Na bělostném polštáři se leskne tvůj tmavohnědý vlas,
z okenních rámů jako by promlouval tvůj hlas.
Tvá vůně je důkazem toho, žes tu byl.
Snažím se ji vdechnout ze všech sil.
Polibek na rozloučenou na tváři cítím,
snad se ještě vrátíš, snad tě do osidel chytím.
Jsem postelová víla,
co celý den jen o tobě snila.
Je večer – konečně se ke mně vracíš.
Autor Prinzeschen, 13.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí