Klapy, klapy, klap

Klapy, klapy, klap

Anotace: ...

Klap, klapy, klap

slzy dopadají

v rytmu podzimního deště

na dlažbu a orloj kolem mne tančí

schody se stáčí v linii času

jako rty mladistvých milenců

v pyžamu noci

u kašny vzduch se včera zastavil

hledali jsme spolu mlčící slova

byla jsi tam se mnou

a zvony se chvěly

jako sopky v litosféře

jako mé ruce

co putovaly za světlem

které bylo v Tobě

byla jsi branou

byla jsi kapkou úsvitu

kam jsem směřoval

do Tvého džbánku

slzy jsem tam uložil

a doufal

že přetvoříš je ve smích

v další takový den

hledám naši kašnu

kam poděla se

vždyť tu včera ještě stála.
Autor Martin Kredba, 15.03.2010
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: harmony, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně klapavá ST.

16.03.2010 09:23:00 | Acham

Jůů Matýsku-ta je krásná.Moc se mi líbí!

15.03.2010 11:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí