Otevřená dlaň

Otevřená dlaň

Anotace: Tak trochu jiná, ale vroucí láska.

Otveřená dlaň
a Tvoje nahý záda,
Ty přece víš,
co já mám ráda.
Mám ráda stín,
teplo i chlad,
mám ráda,
když nade mnou stojí chlap.
Svou rukou mě hladí,
někdy i trestá,
svým hlasem konejší,
když nejsem si jistá.
Jeho tělo pevné,
stejně tak jeho tvář,
Ne,
Ty opravdu nemáš nad hlavou svatozář.
Autor C.alwen, 16.03.2010
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: C.alwen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí