Na pokoji

Na pokoji

Anotace: ...o samotě...

Teskno všude po pokoji,
smutek vzal si černý háv
a přikryl duši moji

Teskno všude po pokoji,
Marně čekám, zda se neobjeví
pod ustlanými peřinami

Teskno všude po pokoji,
slunce v boji se tmou
dnes již neobstojí

Je teskno všude po pokoji,
a jen hodinami na orloji
smutek polehounku odkrajuji
Autor pan nestálý, 16.03.2010
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí