K NAROZENINÁM

K NAROZENINÁM

Anotace: věnováno REGINĚ

K NAROZENINÁM (věnováno mé kamarádce Regině)

Tak jsi holka trochu starší,
něco ztrácíš, něcos našla,
taky ve věži Ti straší
a je dobře, že jsi zašla
pro polibek ke mně,
já líbávám Tě rád a hladím jemně.

A nepočítej v dortu svíček,
vím, bývalo jich několik,
dnes rozdala bys do kapliček
je v širokým okolí!

A je to asi ku zlosti,
jak to osud navlíká
a léta život pohnojí,
hle-krása ustupuje moudrosti,
nás se to však netýká,
nám ustupuje obojí!!
Autor Houda, 18.03.2010
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, Zefi, pamp_elka, Javavia, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) hlavně že neustupuje čelo

19.03.2010 09:26:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí