Až jednou vrátím se

Až jednou vrátím se

Anotace: Nemám rád feťáky. Nemám je rád, protože ubližují sobě, ale protože ubližují i okolí. Jednou jsem si tak představoval, co se asi honí hlavou holce, jejíž kluk propadne fetu. Mohl to být předtím klidně i super kluk, romantik. Ale fet ho zničí. Nefetuj!

Až jednou vrátím se a spatřím Tvou krásu,
ruce se roztřesou a dech se zatají.
Pak slastně nadechnu tu vůni Tvých vlasů
a oba zhřešíme ve stínu bonsají.

Až jednou vrátím se a pohled můj Tě zmrazí,
krev tváře obarví, srdce rozbuší se.
Tak právě v tu chvíli k nám Amor dorazí
a štědře uhasí po lásce žízeň.

Válí se po zemi, bolestí sténá,
andělskej vobličej bílej jak stěna.
Injekce u hlavy a pěna v hubě
a v rukou svírá si představy v tubě!

Až jednou vrátím se a se mnou andělé,
na Zem Ti přinesou kousíček nebe.
Každý den pro nás pak bude jak neděle.
Ty žiješ pro mne a já chci jen Tebe.

Až jednou vrátím se a políbím Tě na rty,
políbím do vlasů, na dlaně, tváře...
Pak zdvihnu Tě do oblak na nebeskou párty
a život proměním na tři listy snáře.

Až jednou vrátím se a se mnou má touha,
okusíš jak chutná rozkoš a slast!
Pak možná pochopíš, že chci být slouha!
Tvé duše! Né těla! Nenech se zmást!

Vzpomíná na první společnou píchačku...
Kámošům záviděl stříbrnou stříkačku.
Teď jinejm zas ruce bez jizev a vpichů!
Chtěl dojít ke štěstí a došel jen k hříchu!
Válí se v bolestech, smrtelnejch křečích,
ubohej prázdnej cíl posměšnejch řečí.
Už žádnej krásnej sen hlavou mu neběží.
Vzpomíná si matně, vzpomíná si stěží,
že sliboval jí kdysi:
Až jednou vrátím se, až jednou vrátím se...
Autor Emeritní Profesor, 18.03.2010
Přečteno 366x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Niky88, zelená víla, Muscl, Iwetta, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedné holce se honilo hlavou, jak mu má pomoct, trápila se tím rok, dávala mu všechnu lásku, pochopení...stejně nakonec zjistila, že nikdy nevyhraje.

21.03.2010 21:10:00 | Niky88

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí