Sním

Sním

Anotace: ze šuplíku..

Sníval jsem o krásné pláži
o stopách dvou lidí v příboji mizících

Sníval jsem o pravém ráji
a o společných zážitcích

Sníval jsem, že jednou uvidím
každý den Tvou tvář

Sníval jsem o všem, i když vím
že sám nenosím svatozář

Nesním dnes, už jsem se probudil
i když se pořád do snu chci vrátit

Už vím, že Tvé city jsem nevzbudil
a nic násilím nejde zvrátit

Pomalu vstávám a musím jít dál
ne však s tím, že bych vše vzdal

Chci bojovat a snít si dál
srovnat se s tím, co život mi vzal.

Možná to nebude v této roční době
vím, že to nebude o mě a tobě

Sním si ve dne a po nocích
a sny se mohou splnit...

.... třeba o vánocích
Autor JakubS8, 18.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Pučik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí