Rozchod

Rozchod

Anotace: ...po hádce s mým kamarádem

Malé v hrudi srdce
krvácí si tiše
Nic než bolest není
zbylo snad jen snění

On ode mě odešel
on se se mnou rozešel
Tisíc ran mi v srdci nechal
nic jiného nezanechal

,,Neštěstí si přinesla
ze srdce klid odnesla
Odcházím,dokud je čas
tvou lásku vem ďas"

,,Miluji tě!Stůj
já jsem tvá,ty můj!"
Bez jediného pohledu utekl
poslední polibek mi odřekl

Ránu v srdci mám
navždy zbyde tam šrám
Moje oči slzy roní
v uších zlá slova zvoní...
Autor 1p1000, 18.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Annie the wolf, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí