Prozření

Prozření

Anotace: Asi depkoloidní období mám

Místo pohlazení krvavé šrámy.
Místo šťastných tváří už jen prázdné rámy.
Tam,kde byla duše,dneska zeje díra...
Nejdříve odešel cit a pak s hrdostí víra.

Odešel milý chlap a přišla stvůra.
Z krásných snů se stala noční můra.
Z lásky je nenávist,ze srdce prach.
Přestávám se radovat,začínám mít strach.

Zamotaná do pavučin nenávistných slov.
Dřív to bylo milování,dnes je z toho lov.
Ty jsi tu lovec,já štvané zvíře..
Žila jsem v naději a v slepé víře.

A teď jsem prozřela,ale jak zmizet mám?
Možná mě zabiješ...tak sbohem..utíkám
Autor Rootness, 19.03.2010
Přečteno 315x
Tipy 17
Poslední tipující: wendy.poezie, Eru Alonnar, harmony, janewe, labuť, Isquieasuus, Sajurii, klajusenka, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naaadherna, vazne :)...smutna, ale krasna :)

15.06.2010 09:04:00 | wendy.poezie

No to tedy přidej plyn a honééém pryč.Smutné:-(.

19.03.2010 18:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí