Svatební obraz

Svatební obraz

Anotace: na zdi visící...

Sbírka: Srdeční záležitost.

Tak šťastný pár, ta dvojice
v obraze krásném na svém místě
teď vím ale zcela jistě
dívám-li se tak trochu zpět
jak krásný, krásný byl to celý svět
před lety třiadvaceti.

Vzpomínka rychle hlavou letí
s pohledem upřeným k dvojici
nevěsta drží kytici.
A je mi hezky, věru velmi
s obrazem na zdi visícím.
Já můžu říci vskutku hned
jak líbí se mi opravdu!
S povzdechem muže řeknu vám:

Jak krásný,krásný on má rám.
Autor Paulín, 21.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad nejen rám, ale i to, co ukrývá navěky v Tvém srdci... je krásné...

21.03.2010 17:05:00 | labuť

:-)

21.03.2010 12:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí