Toužím po Tobě

Toužím po Tobě

Anotace: zkrátka něco od srdce......

Krásný je vítr co hýbe klasy
však žárlím když hýbe Ti vlasy
Přeji si býti tím větrem
projít Tvým tričkem či svetrem
laskat Tvé tělo, vnímat Tvůj dech
vypustit okolí, všechen ten spěch.
Nechci dál psát jak chybí mi láska
jsi přece moje vysněná kráska.
Autor milíkk, 22.03.2010
Přečteno 659x
Tipy 6
Poslední tipující: Barpob, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí