Diagnóza lásky

Diagnóza lásky

Anotace: Jsem nepoučitelná :)))

Pro mou smrt si tu vesele hraje.
Několik andílků z obláčků ráje.
Jejich diagnóza? "V srdci šíp!
Vytrhněte jej a bude zas líp."

A já se jenom směju a vrážím si jej hloub...
Autor Okřídlená Lištička, 22.03.2010
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Fenceless, Zasr. romantik, dream in emptiness, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí