Prázdnota v duši

Prázdnota v duši

Anotace: zklamání...

Každý kdo mě zná,
ví,že jsem tichý.
a tak se ptá,
proč zrovna já.

Pomalu se potápím,
do prázdnoty své duše.
Vždy když spím,
ve své duši bdím.

Každý by měl,
svou prázdnotu zaplnit.
Já také chtěl,
Ale neuspěl.

Najít svou,
Duši spřízněnou.
byl můj sen,
byl však zničen,
když jsi řekla ne.

Mám to vzdát,
a jít spát?
Ve snu jsi se mnou,
a já jsem šťastný.

Už nechci se probouzet,
Vracet se do prázdnoty,
Kde nejsme spolu.
Autor Happyvoves, 23.03.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ta.cupka, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdávej se,naposled zkus bojovat,přeji hodně šťestí:0)

02.04.2010 02:20:00 | ta.cupka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí