Páteční kino

Páteční kino

Anotace: ... není vždy určeno čerstvě zamilovaným dvojicím.

Je pátek a jdeme do kina.
Pro jiné páry zábava nevinná.
Jen u nás to tak není,
až moc se toho mění,
Pryč jsou ty časy poblouznění,
kdy jeden druhého měl rád…

Tvý oči jsou prázdný,
už nemáš mi co dát.
To pozoruju pár dní a nutí mě to lhát…
O tom jak jsme šťastni – spolu – a že chci to napořád…

Dva cizí lidi, co chtěli do nebe.
Teď jsme si vzdáleni… Tak blízko u sebe.
Pohledy plné viny, že každý z nás je jiný.
Nevíme, jak ven z toho všeho, ani proč jít spolu dál.
Kde jsou ty časy: „Já jsem tu pro tebe.“…?

Tvý oči jsou prázdný,
už nemáš mi co dát.
To pozoruju pár dní a nutí mě to lhát…
O tom jak jsme šťastni – spolu – a že chci to napořád…
V noci choulím se pod dekou, láska přestala mě hřát.
Protože tvý oči jsou prázdný,
Přesto dík, bylo to krásný,
tak jak mohlo se to stát?
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: CRASH, pamp_elka, ewon, CULIKATÁ, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je výborná báseň.

ke komentům -- dál kterým směrem? dál k čemu?..........mně ta báseň zněla trochu jinak.

No ale jestli to bylo....opravdu to co bylo řečeno v komentech..... proč ne.

26.03.2010 16:58:00 | pamp_elka

A s tím souhlasím zase já :o)

24.03.2010 17:09:00 | labuť

souhlasim. zklamani z toho, ze to neni jako driv pak prijde urcite... a pritom to vubec neni tragedie, kdyz se dva dostanou dal:)

24.03.2010 16:58:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

Někdy je těžké ustát přechod zamilování do jiné dimenze...

24.03.2010 16:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí