Nenávidím ...

Nenávidím ...

Anotace: trápí mě...

Sbírka: O mých trápeních ...

Nenávidím, když na Tebe vzpomínám,
nenávidím ten pocit,
když se na Tebe zadívám.

Nenávidím ten cit,
který v sobě nosím.
Nechci už o Tebe
každý den prosit.

Nenávidím večer,
když venku se setmí,
mám špatné myšlenky
a vím, že mít nesmím.

Nenávidím čekání,
jestli se ozveš
a na pár pěkných dní
k sobě mě pozveš.

Nenávidím naivitu,
kterou v sobě mám
a přeci doufám,
že to nechceš vzdát.

Nenávidím svoje
vzpomínky v hlavě,
hrozně bych chtěla,
zvládnout je hravě.

Je toho tolik,
co mi Tě připomíná,
že se jen opravdu
těžko zapomíná.

Nechci Tě vidět a nechci tě znát.
Nechci být s člověkem, co nemá mě rád ...
Autor Babunka, 24.03.2010
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: nikoolkaaa, jedam, Dygi, BARBYE, Házté, Black Swan, Ejí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně síly a trpělivosti přeji :)

19.05.2010 14:39:00 | BARBYE

je to těžké..ale musíš dělat to, co Tě baví, abys zapomněla ...ST §

18.05.2010 16:05:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí