360

360

Anotace: květen 2009

360 dní
Krátký to byl čas
Doufám že ty všechny krásné okamžiky
Zůstanou navždy v nás.
Chtěla bych být s tebou zas
A navždy poslouchat tvůj hlas.

Vždyť o tobě jsem celý život snila,
S tebou jsem tak šťastná byla.
Nic podobného jsem nikdy nezažila,
Však vše jsem si sama zavinila.

Kdyby se to zlé nestalo,
Pěkné by mezi námi zůstalo.
To zlé sice též.
Ale co už, však si za ní běž.

Byla to láska jako trám
Přitom netrvala ani rok.
Myslela sem si že tě znám,
Nakonec to pro mě byl šok.

Láska ve mně zůstala
A mé chyby vyplavaly napovrch.
Kudlu do srdce sem si zarvala.
Ke smrti mi zbýval jen krok.

Proč se musím usmívat,
Když s jinou tě vidím.
Proč musím hrát veselou?
Když tady s vámi sedím.

Slzy mě pálí po tváři
Žal mě bolí v srdci.
Nic se mi nedaří
A mé chyby mě moc mrzí.

Neudělám už s tím sice nic
Ale zase jsem toho poznala víc.
Poznala sem že ŽIVOT JE KURVA.

Tak proč ho žít…..nechte mě zemřít, spát a navždy v klidu být.
Autor Naibsel, 25.03.2010
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí