Mokré štěstí

Mokré štěstí

Anotace: :/

Krásnou báseň mám,
do 5 minut jí však roztrhám.
Je o mě, Tobě, našem přesípacím světě.
Chtěl jsem jí rozthat hned po první větě.
Udělám to hned teď roztrhám jí!
Je však tak nádherná a to mi brání.
Slzy se vpíjejí do písmenek štěstí,
smajlíků a srdíček barevných třešní.
Jsem pán všech černých řek a moří,
tečou kam chci a moje tělo hoří.
Pospěš si prosím, zachraň můj plamínek.
Voda stoupá, plno zatopenejch vzpomínek.
Věřím, že Tvůj úsměv vylečí mé trápení,
nádhernej co bolest v štěstí přemění.
Autor Richie12, 25.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí