Míša

Míša

Anotace: Pro Míšu, ať jí líp uteče práce a moc se na ní těším :-* a proč jí vlastně tolik miluju? mám popsanou celou dvou stránku během jedný hodiny ve škole samýma veršema a žádnej pro Tebe není ten pravej, nešahá Ti ani po kolena. Tak jsem prostě nějakej náho...

M- Máš ráda masáž a nesquik duo,
dlouhe polibky za zářivou lunou.
í- í to jsi prostě jenom Ty.
Krasna, ukazkova se špětkou originality.
š- štěstím nabiješ lidi kolem sebe.
Pár chvil s Tebou a citim nebe.
a- a to je ten důvod proč Tě lásko miluju.
Pro Tvůj nádhernej úsměv se rád obětuju.

Jsem viděšenej a nevím co se děje.
Nemůžu se pohnout, tělo se mi směje.
Zas je to tu, už to zase jede.
Pod každou věcí já představím si Tebe.

Prostě v tom plavu, mám díru v ploutvy.
Nemůžu za to, chybíš mi Ty!
Ty, Ty, Ty a všechna ta Tvoje slova.
Užírám se v tom, představuju si to znova a znova.
Lidi to nechápou myslí si, že jsem si něco šlehnul.
Šlehnul jsem si zlatou a z lásky si na prdel sednul.

Myslím na Tebe furt, pořád, teď a zase.
Jsem bojovník co zahodil meč připoutanej v lase.
Klepu nohou, pomůžeš mi?
Ze všeho se stala kaše.
Jsem bezbranej,
Ze slova moje se stalo NAŠE! :-*
Autor Richie12, 25.03.2010
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí