Na cestě do chrámu Dionýsa

Na cestě do chrámu Dionýsa

Anotace: ...

Na cestě do chrámu Dionýsa,
jsem se poranila o krásu,
tak bolestně, že Kerberos
již počal ustupovat stranou.
A zatímco se má krev mísila s vínem,
Ty jsi spala...
Autor zíťa 2, 26.03.2010
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí