ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA

ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA (věnováno Dáše)

Sama jsi uprostřed lidí,
má princezno z pohádky,
ten kdo osudy řídí
otrhal na plátky
růžové květy,
a pokryl Tebe i Tvoje světy.
A pořád spíš,
mé volání neslyšíš!

Nepozván....
přistoupím k posteli,
skloním se níž
a tam mezi polštáři,
polibkem vřelým
Tvé oči rozzářím,
můj spící anděli!
...a pokoj celý
s řadami svící
se roztančí v reji
barev a nadějí,
můj anděli spící!!
Autor Houda, 26.03.2010
Přečteno 369x
Tipy 16
Poslední tipující: Anura, harmony, divoska_jaja, Psavec, zenge, Květka Š., BARBYE, Hazentla, Kett, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Škoda že nejsem Dáša Šá. ST:)

26.03.2010 15:55:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí