Večer

Večer

Anotace: Krátké okouzlení

Měsíc a melodie známá,
smutná tvář za oknem,
v ruce sklenka prázdná,
večer končí rozchodem.

Noc zdobí hvězdná záře,
cítí jak hladí její tváře
vánek jemný jako jeho dlaně.
Těžko zapomenout na ně.

Hledí na své malé ruce,
prstýnek již odložila.
Nelze odložit však srdce,
které tolik pokořila.

Krátká chvilka poblouznění,
cizí náruč, okouzlení,
tělo touhou zmítané,
podlehlo vášni neznámé.

Melodie skončila však brzy,
měsíc mrakem zakryl tvář
a hvězdy jako slzy,
padají teď na polštář.
Autor Milbau, 26.03.2010
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Elisha, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, leč stává se.

05.07.2010 10:50:00 | Jeněcovevzduchukrásného

I to se stává...
Báseň je to pěkná.

09.04.2010 15:27:00 | Květka Š.

Neplakat!:-)

26.03.2010 15:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí