Oblaky..

Oblaky..

Anotace: .. v hlave

Oblaky akoby ľpeli
nad mojou hlavou na nebi
myšlienky v nej nedospeli
(keby raz nebolo keby)

ako prv, chlapec som ostal
s hlavou v tých oblakoch stále
z hmiel nič som do nej nedostal
tým ťažšie sú a pomalé

kvapiek sĺz v nich asi viac je
než koľko sám uniesť zvládam
snov plus-mínus tolerancie
vymedzil cit, v nich Ťa hľadám

keď zaspím, som muž - neplačem
zo sna sa pery mi chvejú
zašepkám meno voľačie
priblíž sa ku snov displeju

mojich a prečítaj si ho
viem ja, prečo sa mi sníva?
deň - ten fatal error Pyrrhov
svit v slzách sen poumýva
Autor Petbab, 26.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, harmony, sophia92, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Psavec, ilona, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako to počasí - málo kdy je jasno - krásně vyjádřené pocity.

26.03.2010 18:20:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí