V paranoi.

V paranoi.

Anotace: Stopa lásky.

Jak lehce vyjádřit
tu shodu podstat
snadně rozpoznatelnou
i ve střípcích pohledů.

Jak v mysli zastat
ten názor skrývaný,
když neprojde mnou.
Smělé mlčení.

Jak rozlišit schůdnost
možných úhybů,
ve kterém čase
sloka skončí?

Když verš pohltí
můj dech
a světlo rozplyne
se v kráse.

Hodnota pohasne
a v úleku notových
bodů. Zklameš?
Autor l'âme, 26.03.2010
Přečteno 423x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, JohnyD., Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Agniezka, CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí