Čtyři živly-čtyři zklamání

Čtyři živly-čtyři zklamání

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=P9EaMe4duKM&feature=related

Ztrácím tě ve vodě
Která tělem mi proudí
Beze mě nastupuješ na lodě
A ani v nejmenším ti to nevadí

Ztrácím tě ve větru
Který nádech můj provází
Z mého srdce je vidět kousek hrotu
Tvá ruka ho celý zarazí

Ztrácím tě v zemi
Která mě časem obklopí
Někdo zasadí na mě stromy
A pak na tvůj rozkaz pokácí

Ztrácím tě v ohni
Který spálil mé naděje
Vedle jiné si lehni
Na mě se neohlížej-nic se neděje
Autor Corax, 27.03.2010
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, Rootness, Isquieasuus, hypertenze, J.U. Ray, Okřídlená Lištička, Javavia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a trochu smutné , ach ta láska, líbííí.

17.07.2010 18:53:00 | carodejka

Bude líp, neboj..

29.05.2010 14:41:00 | hypertenze

.. Nikdy se nic neděje...

28.03.2010 14:17:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí