Vzal mi tě stín

Vzal mi tě stín

Anotace: nebo spíš ona

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Přepínám kanály.
Rozmrzele.
Snažím se přepnout
i svůj mozek
Zmlkni už!
...
vysmívá se mi
/nepřestanu/

Teď jsi s ní
připomíná mi
tančíte v jednom kole
v objetí.
Máš ji rád
...
Já jsem tu obětí
Vrahu!
Autor Nussichoco, 28.03.2010
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, honnnzik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí