Svítá

Svítá

Anotace: Ve skutečnosti je to text k písni, o konci něčeho krásného, střetu s realitou, z níž vás někdo jiný probere, a dá vám znovu naději...aby ji poté znovu vzal...

Stmívá se, stmívá,
když ti všechny tvé sny vzal.
stmívá se, stmívá
když ti zbyl po něm jen pouhý žal.

Svítá se, svítá,
když ztratilas důvod proč žít dál.
Svítá se, svítá,
když tě jiný z bahna vyhrabal.


REF:
Jedna brána ke štěstí se zavřela,
jiná a krásnější se ti teď otevřela.
Nemůžeš uvěřit, myslíš, že sníš,
po měsících prázdnoty, konečně cítíš
oslepená pocity, které všechno změnily,
když po letech ožily...

Svítá se, svítá,
sotva tě k životu probudil.
Svítá se, svítá,
prý by pro tebe vše zahodil.

REF:

..................

Dotek na kůži pálí,
nesmí zmizet v dáli!
V jeho objetí hoříš,
on je vše, po čem toužíš.
Vznášíš se, létáš,
daleko do ráje nemáš.
Vše vkládáš do té chvíle,
prosíš, ať nepomine.

Stmívá se, stmívá,
když i on se rozhod jít dál...
Autor Scarlett RedRum, 28.03.2010
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, blue, Juan Francesco de Faro, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nikdo, ať už tvůj nynější partner nebo ten vysněný z budoucnosti, nemá povinnost přinést ti tvé štěstí na podnose - ani nemůže, i kdyby chtěl."
http://www.ini.cz/ranka/zen/zen054.htm

28.03.2010 15:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Smutné,ale hezké.

28.03.2010 15:24:00 | CULIKATÁ

Smutné,ale hezké.

28.03.2010 15:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí