Hledám ji (o samotě)

Hledám ji (o samotě)

Anotace: .

hledám ji v kavárnách
hledám ji v barech
hledám ji v těhle slovech
hledám ji všude

hledám ji v cizých ložnicích
hledám ji ve tvejch očích,
když ze zoufalství křičíš,
a já prostě nevím....... co říct

choulím se do Její náruče
a prosím Ji:
Prosím Tě, Prosím Tě
nech si mě, nech si mě
Autor Tecka 2, 28.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, efeeez, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

28.03.2010 18:25:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí