Jednou příjdeš

Jednou příjdeš

Anotace: Něco pro čerstvě zamilované a trochu zklamané.......

Stále tě čekám lásko moje,
abych konečně byla jenom tvoje.
Ale ty stále nechodíš,
trpím a ty to vážně nevidíš.
Jenže já to nevzdám,
když už srdce otevřené mám.
Pátrej dále v moji duši,
svědomí už něco tuší.
Teď už mě neklameš,
jednou příjdeš a už zůstaneš.
Autor Lord Aragorn, 28.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Lord Aragorn, Noc17, Sidonie89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí