zpověď

zpověď

Anotace: stalo se toho hodně, nebásním, jen píšu

říkám si každý den
zda skončí stejně
jako předchozí
zda-li celý život je
smutný

vím, že není

jen dnes pocit mám
že zmar a smutek
lítost ze života
tu se mnou sedí

zítra vstanu
jak silná jsem
budhu hrát
divadlo, pro hráče života

vše je jen o pocitu
tak jak si změnit tu hlavu - proboha


muž mě opustil a
já mu sbohem měla dát - dala jsem
nebyl ten pravý, tak proč psal,
že mě miloval,

hlavu si na špalek dát
kat mě sťal...

cizího muže
v posteli jsem měla
dala jsem mu sbohem
číslo loudil
ne! moje odpověď zněla

nechci vztah, nemám náladu
si své srdce nechat drát
kéž bych si mohla hrát
jako kotě
a pak vstát a nebulit

neměla bych pak srdce
Autor Meriel, 28.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: Koza, ilona, Denael, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Anastacia-Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne každá láska je ta pravá...

02.04.2010 09:46:00 | Denael

Láska není hra... ta opravdová chodí prý jenom jednou za život a nikdy přesně nevíme, zdali je to už ona, zdali právě přišla, bo ještě čeká... Tvé smutné dílko, donutilo mne přemýšlet a letmo se otočit zpět.

01.04.2010 12:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí