stačí se vykřičet

stačí se vykřičet

Anotace: 666.......Je to vtipné jak se slovo jako láska a válka rýmuje..

Řeknu vám pravdu o své válce
na tomto světě psát nebdu
mé básně se nelíbí mé lásce
řkouce vám pravdu odejdu

řkouce vám pravdu
že nebe je slané
že láska klame
že vidím v žloutence díru
že válku vidím v míru
že maso cítím v sýru
jak nájemný narkoman
řkouce že na kolenou pláču
za pár slz štěstí
roztočím rozbitou káču
až smutek mi pleští
já samolibý melancholik
Autor LaBiL, 16.12.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nazdar Labile - jsi-li ten samý, co u MSE příšery.
No mně se zdá, že se slova láska - válka až moc nerýmují a technická stavba je takový kočkopes - náhodně se něco rýmuje a pak zas nerýmuje.
Ale jinak pěkná invence, a můj milovaný přechodník, melancholiku narkomane.

12.01.2006 09:18:00 | Hary_nš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí