Ty!

Ty!

Věděl jsi, že já čekala jen na tebe?
Že odevzdávala tu kus sebe?
Věděl jsi, že čekala jsem na tebe?
Že ty jsi pro mě býl slunné nebe?

Já milovala tě dlouho..
nosila tě v srdci.
Teď zmiz ty vlezlá touho,
protože víc tě už nechci.

Já neřekla vůbec nic
a to je možná špatně.
Proč neudělala jsem víc?
Mohlo mi být krásně.

Po zádech běhá mi mráz,
slzy po tváři mi kanou
a já vím, že je to tu zas.
Proč nechal jsi mě pannou?

To ty ne! To já...
Autor girl.with.curly.hair, 29.03.2010
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí