Láska v abecedě

Láska v abecedě

Anotace: ... <3 ...

A - jako Anděl, kterým jsi mně
B - jako Budoucnost, která v oku se mihne
C - jako Cit, který nutí mě se smát
D - jako Dar, co chtěla bych ti dát
E - jako tvůj Emblém, co v srdce dáš
F - jako Fotka, kde lásku máš
G - jako Génius, když v lásce se vyznáš
H - jako Hříchy, které si přiznáš
CH - jako Chvíle, kdy věrnost známe
I - jako Intimnost, kterou si dáme
J - jako Jistota, když zrady se lekám
K - jako Kouzlo na které čekám
L - jako Láska, kterou pro tebe mám
M - jako Malování, kterým bereš dech nám
N - jako Něha, co láska si žádá
O - jako Oči, který mám ráda
P - jako Polibek co sladce chutná
R - jako Radost, která je nutná
Ř - jako Řádky co mi píšeš
S - jako Slza co mi stéká
Š - jako Štěstí co nezná času
T - jako Touha, co vyrovná se pekelnému ďasu
U - jako Ústa, která jsou na líbání
V - jako Víra, v lásku a odevzdání
Z - jako Zima na severním pólu
Ž - jako Život, kterým jdeme spolu
Autor Lachailla, 29.03.2010
Přečteno 546x
Tipy 8
Poslední tipující: Poustevníček, Kajaro, Zorenka Ježková, JohnyD., CULIKATÁ, Sidonie89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné dílo...moc se mi líbilo, je stylové...ST :)

10.06.2010 18:33:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí