Namalovat hada

Namalovat hada

Anotace: .

chtěl bych ti
do kolení jamky
namalovat duhu

chtěl bych ti
na obě prsa
Namalovat hada

co se svíjí
kolem středu
s hubou plnou jedu

chtěl bych ti
otevřít klín
a chtěl bych ti
toho tolik říct,

víš?
Autor Tecka 2, 29.03.2010
Přečteno 516x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Psavec, Květka Š., Hazentla, blue, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí