Chánova věštba

Chánova věštba

Anotace: moc nic

Přes nekonečný oceán,
sahající kraj světa
prorokoval nejvyšší Chán:
Pro tebe stvořena je ta.
Ta která, tě žíznícího,
napojí ze svých dlaní
z pramene tříštícího
nad vyprahlou plání

až ona tak učiní
otřese se zem
hvězdná obloha v ní
praskne tisíciletý kmen
následně květy vyraší
a písek se zazelená
pojmeš tu zem za vaší
a ona bude tvá žena

tak znělo proroctví,
jeho poslední slova
možná projev bláznovství
nebo moudrost Chánova.
Přesto žíznící leží na poušti
Vyhublý lapá po dechu
Věří v to co se vyvěští
A po ní ani slechu…
Autor Edmond Kadad, 29.03.2010
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Muscl, Javavia, Alien.v.v.s., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nejhorší báseň co si zatím napsal..a oba víme proč :-D

29.03.2010 22:23:00 | Viva La Roma

Docela pěkná

29.03.2010 20:27:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí