On & Já

On & Já

Anotace: právě teď....

Přes zelený list sleduji tvé řasy.
A chci ti říct.....
Jsi moje světlá stránka.
A přesto mám v duši stín.
Jsi klidná voda na modrém jezeře každého dne.
A já se na ní marně snažím vytvořit vlny.
Jsi můj přesný protiklad.
A já si přesto myslím, že máš nějaké klady.
Jsi ledový muž, bez emocí, bez citů?
A já ta co hoří uvnitř a ve dne hledá svoje sny.
Jsi černobílá šachovnice bez figurek.
A já duha po dešti, které někdo ukradl hrnec zlata.
Jsi ten co se dokáže ztratit v davu.
A já tě přesto najdu se zavřenýma očima.
Jsi němý jako staré grotesky.
A já očima vykřičím novodobou tragédii.
Jsi bledý měsíc na půlnoční obloze.
A já slunce, které tě smí pohladit jen po kouskách.
Jsi kousek marcipánu, sladký a přesto na jazyku zůstane hořká příchuť.
A já své slzy balím do mléčné čokolády.
Jsi teď jen pár metrů ode mne ....
A já vím, že i tak na tvé myšlenky nikdy nedosáhnu.
Komu patří tvé srdce?
Autor Black Swan, 30.03.2010
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: nalča, Tapina.7, ilona, Cassée Moteur, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí