Ty

Ty

Anotace: ***

Ty jsi ta,kterou chci
ty jsi ta,kterou miluji
budu tu vždy pro tebe
to ti teď a tady slibuji

Ty změnilas mi život
zahojila srdce zraněné
už nikdy nebudeš sama
tvé sny jsou předem splněné

Nechci už nic,jen tebe
jsi vše v mém životě
přinášíš ke mě jen radost
pro mě jsi jediná na světě
Autor Final, 30.03.2010
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí