Anděl

Anděl

Zjevil se mi v noci
Anděl strážný
Odhalil v mně
Barvy budoucnosti

Otevřel oči
Uvařil slova z marcipánu
Polil slunce mlíkem
Seděl u mě, takhle k ránu

Prodal staré tágo
Rozehrál hru čistotou
Uhranil mě čokoládou
Myslí sladce křenovou

Našlapoval opatrně
Zahalil sen do šátku
Hleděl na mě šlehačkově
Kolíbal mě ku spánku

Vlásenicí naše mysli
Stříbřitě teď opřádá
Uklidňuje, opepřuje
Souvztažností zahrává

Zjevil ses mi, bylo ráno
Držíš v dlani moje přání
Ochraňuj mě, pomiluj mě
Sněhobílé koťátko
Autor Kalypso, 30.03.2010
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí