Je brzo?

Je brzo?

Anotace: Bez notace

Je brzo?

Ještě je brzo na sněženku
Ještě je mnoho sněhu venku

Ještě je brzo na bleduli
Se mnou už jarní city hnuly

Je ještě brzo na krokus?
To teď nevím
Není však brzo na pusu
Neváhej a zkus to, zkus

Nikomu nic nepovím
Autor obladi, 31.03.2010
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: honnnzik, ilona, CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí