dy da dy da dy da dy da* (vede tahle kolej k tobě?)

dy da dy da dy da dy da* (vede tahle kolej k tobě?)

Anotace: .

jedu po koleji,
co jsem našel v uleželý trávě
je zrezlá a já pořád nevím,
kam vede

nic o ní nevím,
ale už je moje!
mám plnej kotel páry
a plnou hlavu Tebe

a tak jedu a jedu
a doufám a doufám
že jedu a jedu

Tvojím směrem

dy da dy da dy da dy da dy da dy da*

.* v týhle pasáži, pro větší požitek, zpomalte při čtení.**
.** tím jako myslím, že když zpomalíte, tak tam ten rytmus ucejtíte
Autor Tecka 2, 31.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ta.cupka, modrá...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké:-).

31.03.2010 15:32:00 | CULIKATÁ

Pěkně Tě ta láska hřeje,pěkné pěkné

31.03.2010 15:05:00 | ta.cupka

Zpomalila jsem si a myslím,že jedeš správným směrem....:-)

31.03.2010 14:59:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí