Naše rozhodnutí

Naše rozhodnutí

Anotace: kéž bych tak uměl zrychlit čas

V květ přešlo to tajné v nás
a začalo chápat umění milovat
přestalo se bát hraní krás
připraveno odejít ze starého domova.

V slzách roztopena zůstala láska
a zbyly na ni jen pouhé vzpomínky
jak jeden druhého po večerech laskal
oba jsme byli naivními blázinky.

Hořkost života na jazyku
a budoucnost je jen na nás
jestli opuštění či právo dotyků
uvidíme co přinese čas.
Autor Larey, 03.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, carodejka, labuť, ilona, Psavec, angelicek, rezina, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám pro Tvé básničky slabost...krásné...

13.04.2010 15:01:00 | ajlonka

Hezké, souhlasím s čarodějkou.

09.04.2010 14:56:00 | PPetrushka

Hezké, ano všechno je jenom v nás...lidech.

07.04.2010 00:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí