Bez tebe

Bez tebe

Anotace: mi se to libi

Smutno ,je mi bez tebe,
Smutný ,je mi čas,
Když tu nejsi se mnou ,nemohu si hrát.
A proto tu volám a proto tu brečím
a křičím do světa.
Kde jsi!!!!!Volám stále dál.
Pro mne jsi byl ,už dlouho pryč,
tak ,kde jsi,
kde ses mi schoval,
tak se mi ukaž ,atˇ můžu jít BEZ TEBE DÁL.
Autor 89Rosa, 17.12.2005
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí