Proč nejsi se mnou?

Proč nejsi se mnou?

Anotace: ??

Už nemám na náš vztah dostatek sil,
chodím a přemýšlím, kdes včera byl,
proč nejsem já ta kterou chceš mít,
proč už se mnou nechceš žít…
Toužím po tobě, chci tě mít,
chceš se mnou ještě vůbec být?
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 611x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí