Jsi moje všechno

Jsi moje všechno

Anotace: :)

Ty jsi má hradba
ty jsi můj chrám
kam svůj poklad uchovám

ty jsi má víra
ty jsi můj svět
kam bych chtěl navždy odletět

jsi jako slunce, jenž ozáří zem
jsi jako měsíc, na nějž vylezem
jsi jako vítr, co se do mých vlasů
dostává snáze, jak za starých časů

ty jsi má síla
ty jsi můj nádech
po ránu ruka na mých zádech

ty jsi má touha
ty jsi můj sval
který mi v srdci vyrůstal

jsi jako voda, jenž chybí na poušti
jsi jako tma, jenž slepce opouští
jsi jako šípek, akorát bez trní
jsi moje všechno, a to už se nezmění.
Autor Estan, 06.04.2010
Přečteno 646x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Richard Ježek, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné :)

06.04.2010 12:24:00 | Richard Ježek

Páni-tomu se říká poklad!Blahopřeji-řádně střežit:-)

06.04.2010 12:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí