Self therapy

Self therapy

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Pulrok pomalu dojida
tezce stravitelne kousky z "MY"
Stale trochu mrzuty ze zimy
bojuje s mesici jarnimi

Srdce stale krvaci
daleko v minulosti
Zivot se vytraci
zanechava shnile kosti

Nic, i jarmark je pro me pustinou
kdyz nemohu byt s tou jedinou


ěščřžýáíéů( pro splnění podmínky diakritiky)
Autor Nomad, 07.04.2010
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: CRASH, ilona, Strixa, Zorenka Ježková, aniger, Verena, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klidně to mohlo být s diakritikou celé, a jinak je to teda moc smutné ... *

07.03.2012 06:09:19 | CRASH

to může klidně trvat i dýl než jen půlrok

07.08.2010 07:24:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí